Apero | Lunch | Dinner

Wasserette

Menu

Nieuwsgierig naar de gerechten op onze menukaart? Hou deze pagina in de gaten.
Wij wisselen geregeld onze kaart;

Wasserette

Apero | Lunch | Dinner

 

Menu

Nieuwsgierig naar de gerechten op onze menukaart? Hou deze pagina in de gaten. Wij wisselen geregeld onze kaart;

Reserveer hier

Alle gerechten zijn te verkrijgen
in een kleine (voorgerecht) of een normale (hoofdgerecht) portie.
Je kunt gerechtjes met elkaar delen, een manier van degusteren. Of heeft u
liever uw eigen bord. Dit mag zeker ook.
De keuze is aan u 😉

Wanneer ieder voor zijn eigen gerecht gaat, gelieve de keuze dan te beperken tot 3 verschillende gerechten.

 

 

 

VOOR BIJ DEN APERO

 

 

 

 

 

 

VIS

 

 

 

 

 

 

 

VLEES

 

 

 

 

 

VAN DE WEEK

 

 

 

LUNCH

 

 

 

 

 

 

 

José’s butchersblock – € 17
plankje met verschillende soorten vleeswaren

Plankje gedroogde ham “Bisaro” – € 18

“Let’s dip it in… Feta”
gerookte heilbot I rode biet – € 14

Bouchot mosselen
tomaat I dragon I chorizo – € 14

Garnalenkroketten – € 9,50 per stuk
met salade – € 2,5/pp en/of frietjes – € 3,5/pp

Nieuwpoortse handgepelde garnalen (koud) – € 29 / € 38
koolrabi | avocado | zure room

Lottefilet – € 26 / € 35
spitskool | sluimererwt | soja l curry

Pijlinktvis – € 24 / € 33
courgette | paprika | bomba rijst

Pladijsfilet – € 24 / € 33
schorseneren | champignon | handgepelde Nieuwpoortse garnalen

 

Carpaccio van hert – € 24 / € 33
biet | kastanje | eendenlever

Wilde eend – € 26 / € 35
butternut | eekhoorntjesbrood | peterseliewortel 

Patrijs – € 26 / € 35
groene kool | zoete ui | pastinaak 

 

Eenvoudig bereid, maar van topkwaliteit.

vis volgens vangst | dagprijs
vlees volgens goesting | dagprijs

Voorgerecht – Hoofdgerecht – koffie of thee – € 32

*elke dag verkrijgbaar behalve op feestdagen.
Gerechten van de lunch kunnen ook à la carte verkregen worden. (enkel tijdens de middag)

 

Pin It on Pinterest

Share This