Apero | Lunch | Dinner

Wasserette

Visie

“A meal is the whole experience
of getting together and sharing with friends. It’s more than food”
“Jinny Fleischman”

Apero | Lunch | Dinner

Wasserette

Visie

“A meal is the whole experience of getting together
and sharing with friends. It’s more than food”
“Jinny Fleischman”

Onze visie… “Goed eten begint met een gevoel van “op je gemak zijn”.
Een hartelijke ontvangst, een gevoel van thuis komen.
Ook vinden we een leuke “schwung” in de zaak hebben belangrijk,
deze komt door leuke dranken, lekker eten en een spontane bediening.
Door de open keuken, waar je zicht krijgt op de kraakverse bereidingen,
willen we een totaalbeleving geven.
Kortom we willen iedere klant “een leuk moment” bezorgen.

Hannelore

Zodra ze oud genoeg was, ging Hannelore aan de slag als jobstudent. Ze werkte in meerdere restaurants in de bediening om ervaring op te doen. Het was dan ook logisch dat ze een opleiding hotelmanagement ging volgen. Eenmaal afgestudeerd en na het volgen van meerdere stages, ging ze aan de slag als zaalbediende waar ze de nodige ervaring kon opdoen. Haar droom was altijd al een eigen restaurant te openen. Door op te groeien in een beenhouwerij, was het vanzelfsprekend om ook zelfstandige te worden.

Wibo

Tijdens zijn tienerjaren deed Wibo meerdere vakantiejobs in de horeca, hier in Nieuwpoort. Maar hij kreeg pas de kookkriebel te pakken tijdens zijn studentenjaren. Hij studeerde graduaat elektriciteit in Gent. Het waren leuke tijden en zware feestjes, maar hij kookte elke dag voor zijn vrienden. Na zijn Erasmus in Barcelona volgde hij een opleiding kok-kelner in Koksijde. Hierna werkte hij in meerdere, mooie zaken. Strenge, maar sympathieke chefs kneedden hem tot de kok die hij vandaag is. Met passie voor het vak tovert hij de simpelste producten om tot heerlijke gerechten.

Hannelore

Zodra ze oud genoeg was, ging Hannelore aan de slag als jobstudent. Ze werkte in meerdere restaurants in de bediening om ervaring op te doen. Het was dan ook logisch dat ze een opleiding hotelmanagement ging volgen. Eenmaal afgestudeerd en na het volgen van meerdere stages, ging ze aan de slag als zaalbediende waar ze de nodige ervaring kon opdoen. Haar droom was altijd al een eigen restaurant te openen. Door op te groeien in een beenhouwerij, was het vanzelfsprekend om ook zelfstandige te worden.

Wibo

Tijdens zijn tienerjaren deed Wibo meerdere vakantiejobs in de horeca, hier in Nieuwpoort. Maar hij kreeg pas de kookkriebel te pakken tijdens zijn studentenjaren. Hij studeerde graduaat elektriciteit in Gent. Het waren leuke tijden en zware feestjes, maar hij kookte elke dag voor zijn vrienden. Na zijn Erasmus in Barcelona volgde hij een opleiding kok-kelner in Koksijde. Hierna werkte hij in meerdere, mooie zaken. Strenge, maar sympathieke chefs kneedden hem tot de kok die hij vandaag is. Met passie voor het vak tovert hij de simpelste producten om tot heerlijke gerechten.

Samen met ons #topteam bouwen we aan deze visie

[instagram-feed includewords=”#topteam” carouselloop=rewind]

Pin It on Pinterest

Share This